СН Групација со корпоративен настан

СН Групацијата чекори напред – на голем корпоративен настан во Охрид потврдени извонредните резултати од деловното работење

Вработените во СН Групацијата викендов се собраа во Охрид на голем корпоративен настан кој вклучи конференција и тимбилдинг активности. На конференцијата беше соопштено убава вест што зборува за нашиот успех. Непосредно пред одржувањето на тимбилдингот, СН Осигурителен Брокер се закити со уште едно признание. Станува збор за престижно признание како Бизнис лидер во Македонија за […]

СН Групацијата чекори напред – на голем корпоративен настан во Охрид потврдени извонредните резултати од деловното работење Прочитај повеќе... »