Тимот на СН Осигурителен Брокер - Наташа Стојановска, сектор финансии сметководство

„Позитивна енергија, насмевка и љубов кон работата! – Три нешта кои ја прават оваа наша приказна најуспешна!“ – Наташа Стојановска, сектор финансии сметководство

Петочно утринско кафе со нашата драга колешка Наташа Стојановска, сектор финансии сметководство. Наташа е полна со позитивна енергија и уште од самиот почеток на денот не потсети дека со љубов кон работата можеме да постигнеме сѐ. Наташа која е твојата приказна? Како ја градиш твојата кариера и како стигна да работиш во сектор финансии и […]

„Позитивна енергија, насмевка и љубов кон работата! – Три нешта кои ја прават оваа наша приказна најуспешна!“ – Наташа Стојановска, сектор финансии сметководство Прочитај повеќе... »