ски опасностите

„Ризици на ски стазата“: Не заборавајте на опасностите

Зимата е омилена за многумина. Започнува еуфоријата и адреналинот кога се во прашање зимските спортови. Но, доколку зборуваме за еуфорија на таа ски стаза, мораме да ги имаме на ум и опасностите и ризиците. Покачениот адреналин и серотонин изразуваат чувство на задоволство. Истото, понекогаш може да ве спречи да размислувате околу ризикот од незгода, на […]

„Ризици на ски стазата“: Не заборавајте на опасностите Прочитај повеќе... »