финансискиот пазар

ЏЕСИ ЛИВЕРМОР, едно од најзвучните историски имиња на финансискиот пазар во САД

ЏЕСИ ЛИВЕРМОР – Звучно име на финансискиот пазар во САД Кога се зборува за успехот, амбицијата и упорноста, ЏЕСИ ЛИВЕРМОР се истакнува како еден од најуспешните бизнисмени во историјата. Ливермор е едно од најзвучните имиња на финансискиот пазар во САД. Џеси бил еден од најголемите трговци на берзата во Волстрит. Неговата приказна за неговиот живот, […]

ЏЕСИ ЛИВЕРМОР, едно од најзвучните историски имиња на финансискиот пазар во САД Прочитај повеќе... »