Нашиот тим се фокусира на решението, а не на проблемот

„Нашиот тим се фокусира на решението, а не на проблемот!“-Дрита Расимоска, Сектор Финансии -сметководство – СН Осигурителен брокер

Нашата компанија го разбира трудот на тимот и знае дека токму тој е клучот за еден успех. Нашиот тим знае да го пронајде решението и за најтешките проблеми. Во зародишот на оваа СН приказна што продолжува да брилира и овој Петок, најпрво го пиеме првото утринско кафе и се подготвуваме за работа. Денес, разговараме со […]

„Нашиот тим се фокусира на решението, а не на проблемот!“-Дрита Расимоска, Сектор Финансии -сметководство – СН Осигурителен брокер Прочитај повеќе... »