работната исцрпеност може да го уништи здравјето

Burnout или работната исцрпеност може да го уништи здравјето! Обезбедете навремена заштита

Свеста околу проблемот поврзан со работната исцрпеност Што е работна исцрпеност? Кои сѐ проблеми можат да произлезат од недоволниот одмор? Здравјето е најважно за секој човек без исклучок. Динамиката на секојдневните обврски во домот и приватниот живот, како и динамиката во ,,трката” за развој на кариерен план, можеби не дозволува толку време да се обрне […]

Burnout или работната исцрпеност може да го уништи здравјето! Обезбедете навремена заштита Прочитај повеќе... »