прилеп

прилеп

Во Брокер

Ирена Ѓорческа – Референт за продажба во СН Осигурителен Брокер:„Ако си свесен дека можеш да паднеш, ќе знаеш како и кој ти треба за да се исправиш.“

Петочно утринско кафе во нашата експозитура во Прилеп. Разговараме со нашата колешка Ирена Ѓорческа, референт за продажба во СН Осигурителен Брокер. -Најважно е да го знаеш она што го нудиш на пазарот – започна Ирена. – Свеста околу осигурувањето е фундаментална, па доколку ја знаеме нејзината суштина, ќе знаеме што нудиме. За нас, во СН […]

Ирена Ѓорческа – Референт за продажба во СН Осигурителен Брокер:„Ако си свесен дека можеш да паднеш, ќе знаеш како и кој ти треба за да се исправиш.“ Прочитај повеќе... »

СН СООБРАЌАЕН ЦЕНТАР на Тунинг кар шоу СН

СН ОСИГУРИТЕЛЕН БРОКЕР И СН СООБРАЌАЕН ЦЕНТАР НА „ТУНИНГ КАР ШОУ“ ВО ПРИЛЕП

Големиот автомобилски спектакл „Тунинг кар шоу“ традиционално се одржува во Прилеп по повод 11 октомври. Со своја автентичност, секоја година ја привлекува поддршката од бизнис секторот. Меѓу општествено одговорните компании кои годинава обезбедија поддршка за овој интересен настан кој собира повеќе илјадна публика, се најдоа и компании од СН Групацијата.СН ОСИГУРИТЕЛЕН БРОКЕР И СН СООБРАЌАЕН

СН ОСИГУРИТЕЛЕН БРОКЕР И СН СООБРАЌАЕН ЦЕНТАР НА „ТУНИНГ КАР ШОУ“ ВО ПРИЛЕП Прочитај повеќе... »