Новогодишни пакетчиња на децата на вработените во СН Групацијата – „Го чуваме секој магичен момент и сме потполно посветени кон грижата за нашите вработени и нашите клиенти!“

Волшебна атмосфера, магична ноќ – Се доделија новогодишни пакетчиња на децата на вработените во СН Групацијата. „Го чуваме секој магичен момент и сме потполно посветени кон грижата за нашите вработени и нашите клиенти!“ Како одговорна компанија креираме убава приказна, чија иднина сме свесни дека треба да ја осигураме. Во својата првична визија, реализиравме и план […]

Новогодишни пакетчиња на децата на вработените во СН Групацијата – „Го чуваме секој магичен момент и сме потполно посветени кон грижата за нашите вработени и нашите клиенти!“ Прочитај повеќе... »