osiguruvanjeto

Мит за животното осигурување! „Дали ако сте сингл, немате брачен партнер и деца, треба да се осигурате?“

Двоумењето и конфузијата околу прашањето дали треба животно да се осигурате, е често. Сепак, би требало да напоменеме дека свеста се развива во нагорна линија и на луѓето им е јасно дека непланираните настани се составен дел од животниот тек. Можеби е морбидно да размислуваме на ризиците и последиците, но што кога нема да бидеме […]

Мит за животното осигурување! „Дали ако сте сингл, немате брачен партнер и деца, треба да се осигурате?“ Прочитај повеќе... »