осигураме живот

осигураме живот

Импактот помеѓу сегашноста и иднината започнува денес – Донесете одлука и одберете најоптимална полиса прилагодена на вашите барања и потреби!

Импактот помеѓу сегашноста и иднината започнува денес – Донесете одлука и одберете најоптимална полиса прилагодена на вашите барања и потреби!

Најчесто кога размислуваме за иднината, веднаш замислуваме нешто убаво. Ја визуелизираме таа слика и се гледаме мирни, спокојни и среќни. Ние сме во таа креација, а тука е и нашето семејство. Кој не би сакал убава иднина и кој е би сакал во тоа „утре“ да ужива. Но, сепак исто толку често постои и стресот […]

Импактот помеѓу сегашноста и иднината започнува денес – Донесете одлука и одберете најоптимална полиса прилагодена на вашите барања и потреби! Прочитај повеќе... »

осигураме живот

„Храброста доаѓа од нас како поединци и со тоа што го осигураме нашиот живот, им даваме поддршка на нашите најдраги“ – Аријана Крацоска, тимот на СН Брокер

„…Со тоа што го осигураме нашиот живот, им даваме поддршка на нашите најдраги!“  – Аријана Крацоска – референт за продажба во СН Осигурителен Брокер, експозитура Струга СН Осигурителен Брокер претендира кон подигање на свеста околу осигурувањето како најзначајното нешто кое ви нуди спокојство и мир нa умот. Постојано иницираме начини за подигање на таа свест

„Храброста доаѓа од нас како поединци и со тоа што го осигураме нашиот живот, им даваме поддршка на нашите најдраги“ – Аријана Крацоска, тимот на СН Брокер Прочитај повеќе... »