тимот на сн

Тимот е огледало на една успешна компанија! – Интервју сo тимот на СН: Александра Блажевска, раководител на сметководство и финансии

Тимот е огледало на една успешна компанија! Некаде низ првите сончеви зраци, со кафе и чај го започнуваме петочното утро. Разговораме со тимот на СН Осигурителен брокер кој е одгледало на една успешна компанија. Денес, откриваме една страница од деловниот успешен концепт на нашата компанија. Разговараме со Александра Блажевска, раководител на сметководство и финансии. Нејзината […]

Тимот е огледало на една успешна компанија! – Интервју сo тимот на СН: Александра Блажевска, раководител на сметководство и финансии Прочитај повеќе... »