студентите

Студентите на „ОТВОРЕН ДЕН НА УКЛО“ се запознаа со дејноста и можноста за кариерен развој во СН Осигурителен Брокер

Во рамките на ТРЕТИОТ ОТВОРЕН ДЕН НА УКЛО, кој се одржа во просториите на ФАКУЛТЕТ ЗА ТУРИЗАМ И УГОСТИТЕЛСТВО – ОХРИД, СН Осигурителен Брокер пред студентите ја претстави својата дејност и можностите за кариерен просперитет од страна на младите. Имено, овој ден беше успешен пример за партиципативен пристап и активно партнерство. Партнерство кое прогресира околина […]

Студентите на „ОТВОРЕН ДЕН НА УКЛО“ се запознаа со дејноста и можноста за кариерен развој во СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе... »