менаџер

менаџер

Христо Кондовски, претседателот на Одборот на директори на СН Осигурителен Брокер АД Битола ја доби наградата „Менаџер на годината до 40 години“

Претседателот на Одборот на директори на СН Осигурителен Брокер АД Битола, Христо Кондовски, ја доби наградата „Менаџер на годината до 40 години“. Стануваше збор за официјалниот избор „Мажи на годината“ во организација на Фрајдеј Комуникации. Имено наградите се доделуваат на крајот на годината. Свечената церемонија се одвиваше во гламурозна атмосфера во хотелот Double Tree by […]

Христо Кондовски, претседателот на Одборот на директори на СН Осигурителен Брокер АД Битола ја доби наградата „Менаџер на годината до 40 години“ Прочитај повеќе... »

менаџер за човечки ресурси интервју со тимот на СН

„За мене, HR е срцето на секоја организација“ – Интервју со Маја Митревска, менаџер за човечки ресурси во СН Осигурителен брокер!

Од идеја до реализација. Од креатива до исполнета мисија која секогаш стои во услуга на клиентот. Една визија и очекување кое стана компанија што денес е лидер во пазарот на осигурување во Македонија. СН Осигурителен брокер е успешна приказна зад која стои одличен тим кој ја креира. Овој Петок, утрински на кафе муабет на бирото

„За мене, HR е срцето на секоја организација“ – Интервју со Маја Митревска, менаџер за човечки ресурси во СН Осигурителен брокер! Прочитај повеќе... »