компании

компании

zastedete vreme заштедете време

Заштедете време и изберете понуда која одговара на вашиот планиран буџет – Сите типови полиси од сите осигурителни компании на едно место

Во свет во кој брзо се развива технологијата, каде се следат светски трендови кои рапидно се менуваат и во свет каде постојано се соочуваме со проблеми и обврски кои мора навремено да бидат извршени, навистина се бориме со часовите и времето. Веројатно, тоа постојано ни недостига. Заштедете време и осигурајте ја вашата иднина! „Знаеме дека […]

Заштедете време и изберете понуда која одговара на вашиот планиран буџет – Сите типови полиси од сите осигурителни компании на едно место Прочитај повеќе... »

осигурителните компании ги следат светските трендови

Колку осигурителните компании треба да ги следат иновациите и светските трендови?

Осигурителната индустрија и осигурителните компании, подлежат кон постојани промени. Во тој поглед, развојот на технологијата е нешто кое навистина брзо се случува. Од тука, следењето на светските трендови и иновации е фундаментално. Следат бројни бенефити и предности доколку една компанија за осигурување е во чекор со новото време. СН Осигурителен брокер ги следи глобалните иновации

Колку осигурителните компании треба да ги следат иновациите и светските трендови? Прочитај повеќе... »

младите во компаниите

Инволвирањето на младите во компаниите е општественo приоритетна одговорност

Инволвирањето на младите во компаниите е општетственo приоритетна одговорност на истите. Една успешна бизнис компанија, секогаш треба да биде свесна дека младиот кадар е добредојден. Нивните свежи, креативни и нови идеи, би рекле дека не само што одново создаваат и можат да придонесат за зголемување на моќта, туку младите ги следат и се во тек

Инволвирањето на младите во компаниите е општественo приоритетна одговорност Прочитај повеќе... »