касичка

касичка детско осигурување

Касичка – детско осигурување со штедење – осигурете ја иднината на вашите деца

СН Осигурителен Брокер АД Битола во соработка со Триглав Осигурување Живот АД, Скопје ви го претставува пакетот Касичка – детско осигурување со штедење почнувајќи од 1000 денари месечно. Сигурноста на детето е највисок приоритет за секој родител. Поседувањето на полиса за осигурување на живот е еден од најдобрите начини да се намали ризикот од непредвидени …

Касичка – детско осигурување со штедење – осигурете ја иднината на вашите деца Прочитај повеќе… »

штедење

Штедење и одгoворност– Приоритет на успешните родители

Како две клучни карактеристики што дефинираат еден успешен родител, се одговорноста кон вашите деца и штедење за нив. Ова се основите врз кои се гради еден успешен, спокоен и мирен живот кој ветува безгрижност. Со суштинско значење, поентираат и се насочуваат кон финансиска сигурност, стабилност на семејството, обезбедувајќи светла иднина. Штедење како основа за здрави …

Штедење и одгoворност– Приоритет на успешните родители Прочитај повеќе… »