Кавадарци

Кавадарци

СН

СН Осигурителен Брокер на традиционалното закројување на виновата лоза во Кавадарци – Oгромен интерес од граѓаните за нашите услуги

По повод големиот христијански празник Св.Трифун, СН Осигурителен Брокер денеска беше меѓу кавадарчани и традиционалното закројување на виновата лоза. На нашиот штанд во Кавадарци, имаше огромен интерес од страна на граѓаните на кои им беа презентирани нашите услуги. –Непредвидливите временски непогоди, можат значително да влијаат врз вашите плодови и посеви. За жал сето тоа, може […]

СН Осигурителен Брокер на традиционалното закројување на виновата лоза во Кавадарци – Oгромен интерес од граѓаните за нашите услуги Прочитај повеќе... »

Тимот на СН Осигурителен Брокер Трајанка Пандева

„Верувај во личноста што ја креираш, затоа што добрите работи сакаат време! “ – Тимот на СН Осигурителен Брокер – Трајанка Пендева, администратор/референт за осигурување

Тимот на СН Осигурителен Брокер цврсто чекори кон успехот. Нашите мотивациски цитати секогаш пулсираат во едно. Тоа се вика верување. Верување дека ќе останеме да бидеме лидери, дека ќе се исполнат уште поголеми таргети и цели, визија и обврска која е секогаш од страна на клиентот и која е наша обврска и мора да ја

„Верувај во личноста што ја креираш, затоа што добрите работи сакаат време! “ – Тимот на СН Осигурителен Брокер – Трајанка Пендева, администратор/референт за осигурување Прочитај повеќе... »