расте осигурување raste osiguruvanje

Расте интересот за сите видови осигурување кај граѓаните

Евидентно расте интересот на прашањето околу осигурување то кај граѓаните споредбено со ланскиот август Грижата околу вашиот живот, здравје, грижата за вас и вашите најмили, за сѐ она што сте го граделе и постигнале, грижата при патување и грижата околу фактот дека ризикот за жал е неминовен дел од секојдневието, е примарниот фокус кој еден […]

Расте интересот за сите видови осигурување кај граѓаните Прочитај повеќе... »