иднината

иднината

idninata иднината

Креирајте ја иднината сега, затоа што утре ќе биде доцна!

Креирајте ја иднината сега, затоа што утре ќе биде доцна! Велат никогаш не е доцна за планови и визија за иднината во која се гледате како успешен реализиран човек со среќно семејство, дом, во добро здравје. Но, дали успехот може да се планира без да се помисли на последиците? Што кога тие ќе се случат? […]

Креирајте ја иднината сега, затоа што утре ќе биде доцна! Прочитај повеќе... »

idninata osigurajte заштитете ја иднината

Искуството како оценка за проектирање на идни настани – Препознајте ги грешките и осигурајте ја иднината!

Анализата на минатите настани, од еден аспект може да значи и дека ја оценувате тековната ситуација. Со актуелниот (моментален) пристап кон ситуациите, ја споредувате вашата сегашност со она што се случило во минатото. А потоа, врз основа на дадените проценки и факти, мислите дека знаете што да правите. И знаете какви чекори може да преземете

Искуството како оценка за проектирање на идни настани – Препознајте ги грешките и осигурајте ја иднината! Прочитај повеќе... »

ризиците

Ризиците некогаш и денес! – Импактот на денешниот динамичен живот врз потребата да ја заштитиме и осигураме нашата иднина!

Ризиците некогаш и денес! Брз развој на технологијата, динамичен свет, постојан ангажман околу следење на светски трендови. Брз стил на живот и континуирана трка кон усвојување на еден фуриозен брзорастечки „универзум“. Вака изгледа денешниот свет. Убива ли рутината, брзината, динамичната ера која ја живееме? Колку од ризиците се сеприсутни за разлика од некогаш? Дали тие

Ризиците некогаш и денес! – Импактот на денешниот динамичен живот врз потребата да ја заштитиме и осигураме нашата иднина! Прочитај повеќе... »