ве заштити

„Она што го слушаме, тоа и го добиваме!“ – Научете да се фокусирате кон она што ќе ве заштити

„Научете се да го слушате она што ќе ве заштити!“ Една од доста злоупотребуваните мисли и често тврдење е она кое тврди дека какви ни се мислите, таков ни е и животот. Во врска со она што ние го претставуваме, со будењето на свеста околу осигурувањето како нешто кое ќе ве заштити, би се приклучиле …

„Она што го слушаме, тоа и го добиваме!“ – Научете да се фокусирате кон она што ќе ве заштити Прочитај повеќе… »