заштити

заштити

ве заштити

„Она што го слушаме, тоа и го добиваме!“ – Научете да се фокусирате кон она што ќе ве заштити

„Научете се да го слушате она што ќе ве заштити!“ Една од доста злоупотребуваните мисли и често тврдење е она кое тврди дека какви ни се мислите, таков ни е и животот. Во врска со она што ние го претставуваме, со будењето на свеста околу осигурувањето како нешто кое ќе ве заштити, би се приклучиле […]

„Она што го слушаме, тоа и го добиваме!“ – Научете да се фокусирате кон она што ќе ве заштити Прочитај повеќе... »

zastiti ideja заштити идеја

Идеите како најголем капитал кој треба да се заштити

Доколку имате идеи, го имате најголемиот имот кој што ви е потребен, и за вас нема да постојат граници за тоа што можете да направите со Вашиот бизнис или пак Вашиот живот. Идеите се најголемиот капитал на било кој човек – Harvey S. Firestone. Како да се заштити тој капитал? Понекогаш постои конфузна динамика во

Идеите како најголем капитал кој треба да се заштити Прочитај повеќе... »

imot osiguruvanje имот осигурување

Домот не е само инвестиција, туку и место од кое започнуваат најубавите спомени – Заштитете го вашиот имот и сѐ она што ви значи

Домот е место каде љубовта започнува и никогаш не сакате да заврши. Но, колку сте го заштитиле вашиот дом, вашиот имот? Како гледаме на нашиот живот, како се чувствуваме понатаму во нашето секојдневие, започнува од утрото. А утрото, започнува во домот. Од тука креираме животни приказни кои ќе преминат во наши најдраги спомени. Домот не

Домот не е само инвестиција, туку и место од кое започнуваат најубавите спомени – Заштитете го вашиот имот и сѐ она што ви значи Прочитај повеќе... »