заштита

заштита

Стабилност

Стабилност и мир во иднината – Цитатот на Ворен Бафет, го покажува тоа!

ВОРЕН БАФЕТ:„Некој денес седи под сенка, бидејќи некој пред долго време засадил дрвце”. Како до таа стабилност и мир во иднина? Ја сместуваме оваа мисла како централна за денешниот текст. Го земаме примерот на Ворен Бафет, еден од најбогатите луѓе во светот, најголемите инвестициски умови на модерното време.Следејќи го мислењето на Ворен Бафет, се фокусираме […]

Стабилност и мир во иднината – Цитатот на Ворен Бафет, го покажува тоа! Прочитај повеќе... »

Што значи комплетна посветеност кон она што ви значи? - Улогата на осигурувањето во контекстот

Што значи комплетна посветеност кон она што ви значи? – Улогата на осигурувањето во контекстот

Дали е доволно само гласно да зборуваме дека нештата ни значат? Но, што стои зад таа сцена, зад таа позадина? Постои ли теоретски и практичен дел кој го објаснува концептот на заштита на сето она што ви значи? Комплетната посветеност, целосна ангажираност и вложување во личните и професионални цели се дефинира како целосен концепт, план

Што значи комплетна посветеност кон она што ви значи? – Улогата на осигурувањето во контекстот Прочитај повеќе... »

Сопствената заштита како приоритет за семејната сигурност

Сопствената заштита како приоритет за семејната сигурност

Семејството е важно, но најважните сме самите ние. Сопствената заштита е приоритет за семејната сигурност Зошто? Затоа што членовите од семејството и нашите најблиски треба да гледаат во нас како оној кој ќе ги заштити. Оној кој ќе им обезбеди светла иднина и сигурност без разлика на случувањата. Оттука е најважен нашиот живот и осигурувањето

Сопствената заштита како приоритет за семејната сигурност Прочитај повеќе... »

заштита и сигурност zastita i sigurnost

СН Осигурителен Брокер – Вашиот бизнис двигател за заштита и сигурност!

Секој успешен бизнис, стреми кон обезбедување на заштита и сигурност кон она што го гради Со посебно потенцирање кон овие најважни аспекти за секој успешен претприемач, се потенцира свесноста за осигурување на идејата и нејзиниот развој. Во таа смисла, нашата компанија акцентира дека ова е важна карика за конструирање на една успешна деловна реализација. Есенцијално

СН Осигурителен Брокер – Вашиот бизнис двигател за заштита и сигурност! Прочитај повеќе... »