касичка детско осигурување

Касичка – детско осигурување со штедење – осигурете ја иднината на вашите деца

СН Осигурителен Брокер АД Битола во соработка со Триглав Осигурување Живот АД, Скопје ви го претставува пакетот Касичка – детско осигурување со штедење почнувајќи од 1000 денари месечно. Сигурноста на детето е највисок приоритет за секој родител. Поседувањето на полиса за осигурување на живот е еден од најдобрите начини да се намали ризикот од непредвидени …

Касичка – детско осигурување со штедење – осигурете ја иднината на вашите деца Прочитај повеќе… »