деловниот свет

деловниот свет

Работата, деловниот свет и животот - Каде е балансот?

Работата, деловниот свет и животот – Каде е балансот и што е најважно да осигурате

Работата, деловниот свет, животот. Постојано сме во трка со време. Успехот е релавантен за многу амбициозни луѓе. Секако тие стремат кон континуиран развој. Кон развивање на своите деловни способности, учење на нови вештини, прифаќање и следење на нови светски трендови. За една компанија да биде успешна, треба да биде брзорастечка, општествено одговорна со целосен тим […]

Работата, деловниот свет и животот – Каде е балансот и што е најважно да осигурате Прочитај повеќе... »

деловниот свет цитати

Цитати од најуспешните личности од деловниот свет

Во деловниот свет, многу од успешните млади претприемачи, творци на гигантски компании и многу од најбогатите луѓе во светот, ја раскажуваат својата приказна давајќи им мотивација на останатите. Имено, нивните цитати зборуваат дека повеќето од нив, започнале од нула, но имале мала идеја која ја развиле во голема визија. Од таму, таа визија не се

Цитати од најуспешните личности од деловниот свет Прочитај повеќе... »