грешките

грешките

neizvesnost неизвесност

Улогата на осигурувањето во поглед на управување со неизвесност и ризици

Убаво ли е да се живее во неизвесност? Штом зборуваме за неизвесност, не го нагласуваме моментот дека треба постојано да живееме во страв. Во исчекување дека ќе се случи нешто лошо. Но, сепак особено е важно да знаеме што гледаме во иднината. Како сме ја замислиле. Која е нашата визија? …И се разбира најважно, да […]

Улогата на осигурувањето во поглед на управување со неизвесност и ризици Прочитај повеќе... »

грешките

СН Осигурителен Брокер: Грешките како мотивација за раст и напредок!

Грешките се составен дел од работата. Но, која е нивната цена? Има ли граници за тоа до каде една грешка може да стигне и која би била штетата околу истата? Одговорноста е неминовен и составен дел од работата на една компанија.„Ако го даваме најдоброто од себе, тогаш ние сме успешни. Успехот е максимално искористување на

СН Осигурителен Брокер: Грешките како мотивација за раст и напредок! Прочитај повеќе... »