совети за успех

Ворен Бафет со совети за успех во деловниот свет

Ворен Бафет е еден од најуспешните инвеститори на 20 век. Како успешен човек во деловниот универзум и бизнисот, Бафет знае да даде совети за успех. Истите му помогнале на многумина кои се на самиот почеток од кариерата. Првиот совет за успех на Ворен Бафет е секогаш да се држиме на ставот и да имеме сопствен […]

Ворен Бафет со совети за успех во деловниот свет Прочитај повеќе... »