важност

патничкото осигурување

Неопходноста на патничкото осигурување

Патничкото осигурување е нешто кое често може да биде заборавено и ставено во последен план, но тоа веројатно е прво нешто кое треба да биде уредно „спакувано“ во вашиот куфер. Одамна го планирате вашето патување. Подготвени сте за долгоочекуваниот одмор. Или пак можеби за вашиот деловен состанок за кој се надевате дека ќе постигнете кариерен …

Неопходноста на патничкото осигурување Прочитај повеќе… »

осигурувањето

Се додека не ни затреба, осигурувањето е она нешто кое за жал, го забораваме!

Се додека не ни затреба, осигурувањето е она нешто кое го забораваме! На прв поглед осигурувањето ни изгледа како нешто ирелевантно, незначајно. Секако дека го знаеме како поим и сме слушнале за неговото постоење. Но, наместо да го ставиме во приоритетна листа, сѐ некако го одложуваме. За жал, преголемото нагласување за неговата важност, се сфаќа …

Се додека не ни затреба, осигурувањето е она нешто кое за жал, го забораваме! Прочитај повеќе… »