на осигурувањето

Нова Година, Нови Планови: Важноста на Осигурувањето за 2024

Се ближи Нова година, нови предизвици, нови случувања, па особено е важно да станеме свесни за важноста на осигурувањето? Декември е најчесто месецот кој би го именувале како „планер“. Во овие денови посакуваме желби. Сонуваме и си ветуваме дека ќе ги исполниме нашите планови, како на деловен и професионален план, така и на приватен. Започнуваме […]

Нова Година, Нови Планови: Важноста на Осигурувањето за 2024 Прочитај повеќе... »