Благодарница за СН Осигурителен Брокер за поддршката на MACEDONIAN 4X4 TROPHY

Благодарница за СН Осигурителен брокер АД Битола. Уште едно извонредно издание на „Macedonian 4×4 Trophy“ се одржа во Крушево од 9 до 12 мај. И во иднина ќе продолжиме со поддршка на адреналинските спортови. Ова го истакнаа од СН Осигурителен Брокер АД Битола. Општествено одговорна компанија која традиционално обезбедува поддршка за оваа престижна манифестација. Доделени […]

Благодарница за СН Осигурителен Брокер за поддршката на MACEDONIAN 4X4 TROPHY Прочитај повеќе... »