бизнис

бизнис

Осигурителниот Бизнис

Жените во Осигурителниот Бизнис: Неизоставен Дел од Тимот

Во март, месецот на Меѓународниот ден на жената, е важно да се потсетиме на историските промени што ги доживеаа жените во светот на осигурителниот бизнис. Истовремено да ги истражиме и нивните постигнувања и предизвиците со кои се соочуваат денес. Според податоците, на прагот на 20 век жените не смеeа сами да купат полиса за животно […]

Жените во Осигурителниот Бизнис: Неизоставен Дел од Тимот Прочитај повеќе... »

бизнис

Случајноста не ги дефинира успешните бизниси! – Осигурајте го вашиот бизнис

Стартап компаниите секако започнуваат со голем план и визија за она што понатаму ќе работат. Но, особено е важно во креацијата на нивниот план, да ја вклучат можноста за да го осигураат нивниот бизнис. Неминовниот осврт кон фактот дека сепак ја немаме таа моќ да ја предвидиме иднината, зборува за сериозниот пристап. Пристап кон почеток

Случајноста не ги дефинира успешните бизниси! – Осигурајте го вашиот бизнис Прочитај повеќе... »

industriskoto biynis osiguruvanje индустриското/бизнис осигурување

Важноста на индустриското/бизнис осигурување

Дизајниран за да ги заштити бизнисите од непредвидливи ризици и да обезбеди средства и поддршка во случај на големи финансиски губитоци, индустриското/бизнис осигурување е од суштинско значење. Најповеќе ова се однесува на зголемување на успешноста на компаниите. На нивното брзо растење, градењето на економска стабилност во целост. Зошто е толку значајно индустриското/бизнис осигурување? Една од

Важноста на индустриското/бизнис осигурување Прочитај повеќе... »

осигурувањето го штити вашиот бизнис

Во моменти кога граѓаните и бизнисот се најранливи, најефикасниот инструмент кој ве штити е осигурувањето

Она што може да ви обезбеди сигурност и мир и да ве штити од непредвидлива загуба е осигурувањето Како најефикасен инструмент, осигурувањето ве штити од непланирани опасности и моментни кога и човекот и бизнисот се најранливи. Несреќите во животот, за жал се нешто кое е составен дел од него. Она што долго сме го планирале,

Во моменти кога граѓаните и бизнисот се најранливи, најефикасниот инструмент кој ве штити е осигурувањето Прочитај повеќе... »