Александра Танатарец

Александра Танатарец

Финансиската писменост e клучна за донесување здрави финансиски одлуки – Интервју со Александра Танатарец, Раководител во сектор за наплата во СН Осигурителен Брокер

Финансиската едукација не води кон создавање на систем кој би генерирал поквалитетни финансиски производи. Тоа е процес преку кој индивидуите го подобруваат своето знаење во врска со финансиските производи и концепти. Преку информации и совети граѓаните стануваат свесни за финансиските ризици и можности. Понатаму, преку одредени акти знаат да ја подобрат финансиската благосостојба. Мал е […]

Финансиската писменост e клучна за донесување здрави финансиски одлуки – Интервју со Александра Танатарец, Раководител во сектор за наплата во СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе... »

Александра Танатарец - Раоводител во сектор наплата во СН Осигрителен брокер

„Успешните луѓе се доживотни ученици со големи соништа!“ – Александра Танатарец, Раководител на Сектор за наплата во СН Осигурителен брокер

„Успехот доаѓа кога постојат дефинирани планови, силна желба и постојана упорност. Бидете посветени на остварување на вашите соништа! Сонувајте големи соништа! Учете, созревајте! Затоа што успешните луѓе се доживотни ученици!“ –Александра Танатарец, раководител на Сектор за наплата во СН Осигурителен брокер. Низ интензивниот вкус на еспресо и аромите кои не будат и подготвуваат за уште

„Успешните луѓе се доживотни ученици со големи соништа!“ – Александра Танатарец, Раководител на Сектор за наплата во СН Осигурителен брокер Прочитај повеќе... »