СН Осигурителен Брокер со специјална понуда

Со секое купување на СН Дом полисата, купена во месец Декември, добивате гратис здравствено осигурување. 

Искористете ја единствената можност во месец Декември и осигурете го домот и членовите на домаќинството по цени веќе од 1200 денари годишно и патувајте безгрижно со патничкото осигурување кое го добивате бесплатно со секоја купена полиса СН Дом.

СН Осигурителен Брокер секогаш тука за вас и секогаш на Ваша страна!
Контакт телефон: 15 770