15 Отсто попуст за приватно здравствено осигурување

Во рамките на промотивната кампања за доброволно и приватно здравствено осигурување, СН Осигурителен Брокер, овозможува 15 отсто попуст.

Овој попуст важи за секоја нова полиса за доброволно приватно здравствено осигурување купена на 9 или 10 декември.

Имено редовната цена на пакетот за доброволно приватно здравствено осигурување – SN Eurohealth , изнесува 515 денари месечно.

Со истиот, може да се користат здравствените услуги во сите приватни здравствени установи и тоа со пакетот се овозможува:

– Лабораториски испитувања и анализи

– Специјалистички прегледи

– Основни дијагностички снимања и мерења

– Амбулантска рехабилитација

– Амбулантски интервенции

– Дневна болница и дневна хирургија

– Дел од стоматолошки интервенции

– Дел од операции

– Комплексни дијагностички постапки

– Трошоци за лекови

Добијте повеќе информации преку контакт-центарот на телефонскиот број: 15 770.

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *