осигурителен пазар

LLOYD’S – Најголемиот водечки лидер на осигурителниот пазар во светот има црна историска дамка

„Лојд е водечки пазар во светот за комерцијални, корпоративни и специјални решенија за ризик. Преку колективната интелигенција и експертизата на преземачите и брокерите на пазарот, го споделуваме ризикот за да создадеме похрабар свет…“. Вака започнува претставувањето на веб страната на најголемиот осигурителен пазар за осигурување во светот. Почетоците на приказната на  LLOYD’S – Како настанал […]

LLOYD’S – Најголемиот водечки лидер на осигурителниот пазар во светот има црна историска дамка Прочитај повеќе... »