планови plan

Животните планови во пракса: Осигурувањето – првиот чекор за нивна реализација

Секако дека имаме визија и планови. Визија за тоа како би изгледала патеката што треба да ја изодиме за да стигнеме до конкретната цел. Некои поединци имаат мали претензии, некои големи таргети. Но, надежта е присутна. Верувањето дека ќе ги реализираме нашите планови кои ќе остварат иднина без никаков притисок и препреки што би го […]

Животните планови во пракса: Осигурувањето – првиот чекор за нивна реализација Прочитај повеќе... »