Христо Кондовски, претседателот на Одборот на директори на СН Осигурителен Брокер АД Битола ја доби наградата „Менаџер на годината до 40 години“

Претседателот на Одборот на директори на СН Осигурителен Брокер АД Битола, Христо Кондовски, ја доби наградата „Менаџер на годината до 40 години“. Стануваше збор за официјалниот избор „Мажи на годината“ во организација на Фрајдеј Комуникации. Имено наградите се доделуваат на крајот на годината. Свечената церемонија се одвиваше во гламурозна атмосфера во хотелот Double Tree by […]

Христо Кондовски, претседателот на Одборот на директори на СН Осигурителен Брокер АД Битола ја доби наградата „Менаџер на годината до 40 години“ Прочитај повеќе... »