љубовта

Она што го сакаме,треба да го заштитиме! – Подарете љубов и заштитете ги најблиските

Од целокупното искуство во однос на брзиот начин на живот, динамичното секојдневие и целосниот товар од одговорноста да се извршат сите обврски беспрекорно, можеби забораваме на она основното нешто. Би рекле, двигателот кој успева да не задржи на нозе. Љубовта. Во име на месецот посветен на оваа именка, би издвоиле неколку нешта. Работи кои ја […]

Она што го сакаме,треба да го заштитиме! – Подарете љубов и заштитете ги најблиските Прочитај повеќе... »