јаболкобер, земјоделско осигурување

Започна преспанскиот јаболкобер – „СН Осигурителен Брокер“, лидер во земјоделско осигурување ја презентираше својата понуда

Со симболично откинување на првото јаболко на верскиот празник Крстовден, официјално започнува бербата на преспанското јаболко. Во рамките на штандовската презентација која се организира по тој повод, „СН Осигурителен Брокер“ АД Битола, лидер во земјоделско осигурување во земјата, ја презентираше својата понуда пред посетителите на манифестацијата во Ресен. На граѓаните кои го покажаа својот интерес […]

Започна преспанскиот јаболкобер – „СН Осигурителен Брокер“, лидер во земјоделско осигурување ја презентираше својата понуда Прочитај повеќе... »