Планирајте ја Вашата иднина, штедете и истовремено бидете осигурaни

Креацијата на нашата иднина и на сето она што го планираме дека ќе се случи, секако дека зависи од нас. Но, штом нешто планираме, важно е да се фокусираме кон тоа каков однос ќе имаме кон тој процес. Што ќе се случи и дали ќе се случат некои непланирани ситуации, не можеме да знаеме. Нити […]

Планирајте ја Вашата иднина, штедете и истовремено бидете осигурaни Прочитај повеќе... »