причина за успех

Причината поради која го сакаме успехот или самата цел – Што е поважно?

„Причината поради која сакаме да бидеме финансиски слободни е поважна од тоа како ќе ја постигнеме истата“ – Роберт Киосаки Поведувајќи се од оваа моќна реченица на Роберт Киосаки, би рекле дека веројатно токму зад неговите зборови се крие суштината за успехот. Дали е важна причината или самата цел? Апро по, се започнува од малку. […]

Причината поради која го сакаме успехот или самата цел – Што е поважно? Прочитај повеќе... »