агент за осигурување

Хуманоста на професијата агент за осигурување

Хуманоста на професијата агент во осигурителна дејност Животот е најзначајното нешто на човекот. Правилниот пристап и односот кој го градиме кон него како индивидуи, значи волја. Таа пак, од своја страна значи прифаќање и превземање на сите ризици. Ризици со кои се соочуваме за да ја достигнеме таргетираната цел и да успееме во било која […]

Хуманоста на професијата агент за осигурување Прочитај повеќе... »