ФРОСИНА ГАГОВСКИ – СЕКТОР НАПЛАТА во СН Брокер

ФРОСИНА ГАГОВСКИ – СЕКТОР НАПЛАТА: СН Осигурителен Брокер секогаш е на страна на граѓаните, стремиме кон професионална посветеност и фер однос со нашите клиенти

Петок, утро и кафе со колегите. На разговор со Фросина Гаговски, сектор наплата во СН Осигурителен Брокер. Фросина е дел од нашата компанија веќе добри четири години. Своето место го пронаоѓа токму во нашата СН приказна, во сектор наплата. За нашата колешка, би рекле дека совршено се вклопува во работењето и градењето на деловната визија […]

ФРОСИНА ГАГОВСКИ – СЕКТОР НАПЛАТА: СН Осигурителен Брокер секогаш е на страна на граѓаните, стремиме кон професионална посветеност и фер однос со нашите клиенти Прочитај повеќе... »