Фестивалот СИ ДО и оваа година со поддршка од СН Осигурителен Брокер

Фестивалот СИ ДО и оваа година ја доби поддршката од СН Осигурителен брокер АД Битола. Како општествено одговорна компанија СН Осигурителен брокер за 28-мото издание на фестивалот се јавува како генерален спонзор. „Еден од најреномираните детски фестивали во земјата, фестивалот, оваа година одбележува 28 години постоење. Фестивалот стана препознатлив бренд за Битола. Во исто време […]

Фестивалот СИ ДО и оваа година со поддршка од СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе... »