услугите

Мотивиранитe вработени и позитивната работна атмосфера – Фундамент за зголемување на квалитетот на услугите

Квалитетот на услугите се зголемува кога имаме мотивирани вработени и позитивна работна атмосфера. Како едни од главните фактори за постигнување неминовен успех, во нашата компанија, некаде на пиедестал, ја акцентираме мотивацијата и позитивната работна атмосфера. Како компанија која се задржува на врвот, како двигател лидер во пазарот на осигурувањето во Македонија, веруваме дека со тоа, […]

Мотивиранитe вработени и позитивната работна атмосфера – Фундамент за зголемување на квалитетот на услугите Прочитај повеќе... »