трошок

трошок

осигурувањето е

Заштитете ги своите интереси: Осигурувањето – неопходност, а не раскош!

Осигурувањето не е раскош, тоа е неопходност! – Зошто не треба да постои погрешната генерализација на поимот како нешто кое се сфаќа како трошок? Сфатено како неопходност, осигурувањето не е претенциозно опуштање во „извесен“ раскош и тогаш кога го нема. Навидум се чини трошок, понекогаш и во моменти кога нема потребни финансии. Од тука изгледа …

Заштитете ги своите интереси: Осигурувањето – неопходност, а не раскош! Прочитај повеќе… »

инвестиција

Осигурувањето како инвестиција, а не трошок

ОСИГУРУВАЊЕТО КАКО ИНВЕСТИЦИЈА – Вложувате во младоста, вложувате во староста, вложувате за себе си и вашиот живот! Динамичното и рапидно време во кое живееме и целиот тој „урбан багаж“ кој се претставува во деловен кодекс што постојано брза да ги исполни своите кариерни цели, ја притиска иницијативата да се фокусираме кон она што е најважно. …

Осигурувањето како инвестиција, а не трошок Прочитај повеќе… »

здравственото приватно осигурување

Приватното здравствено осигурување како инвестиција, а не трошок!

„Здравјето е состојба на целоснa физичкa, менталнa и социјалнa благосостојба, а не само отсуство на болест.” Поведувајќи се од оваа констатација и совет од Светската здравствена организација, би се поставило едно прашање. „Колку е важно да го сочуваме она што најповеќе ни значи и што е всушност она што најповеќе ни значи?“ Здравјето е најважно, …

Приватното здравствено осигурување како инвестиција, а не трошок! Прочитај повеќе… »

животното осигурување и неговите бенефити

Придобивки и бенефити на животното осигурување

Постојаната потрага по успехот, понекогаш води до заборавање на вистинската вредност. Животот е оној кој е најскапоценото нешто и основната алатка за достигнување на квалитет. Токму тука се крие она што е најважно. Неговата заштита! Во тој контекст, не смееме да ја заборавиме важноста на животното осигурување. Животно осигурување – Колку е развиена свеста од …

Придобивки и бенефити на животното осигурување Прочитај повеќе… »