СН СООБРАЌАЕН ЦЕНТАР на Тунинг кар шоу СН

СН ОСИГУРИТЕЛЕН БРОКЕР И СН СООБРАЌАЕН ЦЕНТАР НА „ТУНИНГ КАР ШОУ“ ВО ПРИЛЕП

Големиот автомобилски спектакл „Тунинг кар шоу“ традиционално се одржува во Прилеп по повод 11 октомври. Со своја автентичност, секоја година ја привлекува поддршката од бизнис секторот. Меѓу општествено одговорните компании кои годинава обезбедија поддршка за овој интересен настан кој собира повеќе илјадна публика, се најдоа и компании од СН Групацијата.СН ОСИГУРИТЕЛЕН БРОКЕР И СН СООБРАЌАЕН […]

СН ОСИГУРИТЕЛЕН БРОКЕР И СН СООБРАЌАЕН ЦЕНТАР НА „ТУНИНГ КАР ШОУ“ ВО ПРИЛЕП Прочитај повеќе... »