сн осигуритеен брокер

сн осигуритеен брокер

zivotno osiguruvanje животно осигурување

Мит за осигурувањето: Не можам да си дозволам животно осигурување

Животно осигурување – Штедење, а не трошок Од она што резултатите го покажуваат, се заклучува дека расти заинтересираноста околу животно осигурување во нашата земја. Се забележува позитивна нагорна линија во поглед на развојот на свеста околу оваа „проблематика“. Посебно акцентираме дека осигурувањето е инвестиција, а не трошок. Тоа е идеалниот партнер кој ќе ве штити во […]

Мит за осигурувањето: Не можам да си дозволам животно осигурување Прочитај повеќе... »

nezgodite postojat, osiguruvawe od nezgoda , незгодите

„Незгодите не можат да се предвидат, нити да се спречат, но може да се ублажат“

„Незгодите не можат да се предвидат, нити да се спречат, но може да се ублажат“ Непријатните и неочекувани ситуации се присутни. Во тој контекст осигурувањето од незгода е она нешто кое го штити нашиот живот од непредвидливите ризици од ненадејни повреди. Времето, просторот и местото во кое би се случиле незгодите, никогаш не може да

„Незгодите не можат да се предвидат, нити да се спречат, но може да се ублажат“ Прочитај повеќе... »

Тимот на СН дел од најголемиот адреналински спектакл во Крушево „Macedonian 4×4 Trophy“

Крушево – првиот етно – град во Македонија, град на уметноста, култутрата, историјата. Како посебна приказна со афтентичен потпис, за туристите, овој град е авангардно искуство. Град кој одново ги живее најстарите занаети како керамичари, кујунџии, казанџии, чевлари, златари. Град со традиционални вкусови од локалните меанџии. Атрактивни стари куќи што ни раскажуваат и не потсеќаат

Тимот на СН дел од најголемиот адреналински спектакл во Крушево „Macedonian 4×4 Trophy“ Прочитај повеќе... »