СН Групацијата

СН Групацијата со поддршка за македонскиот професионален автомобилист Ристо Вуков Рико

Во пресрет на официјалниот старт на Порше Суперкупот 2023, натпреварување кое веќе три децении се вози пред трките на Формула 1, СН Групацијата ja официјализираше поддршката за македонскиот професионален автомобилист Ристо Вуков Рико. По тој повод Вуков го посети СН Мото Центарот во Скопје, кој е дел од СН Групацијата. СН Групацијата ги препозна напорите […]

СН Групацијата со поддршка за македонскиот професионален автомобилист Ристо Вуков Рико Прочитај повеќе... »