СН

СН Осигурителен Брокер на традиционалното закројување на виновата лоза во Кавадарци – Oгромен интерес од граѓаните за нашите услуги

По повод големиот христијански празник Св.Трифун, СН Осигурителен Брокер денеска беше меѓу кавадарчани и традиционалното закројување на виновата лоза. На нашиот штанд во Кавадарци, имаше огромен интерес од страна на граѓаните на кои им беа презентирани нашите услуги. –Непредвидливите временски непогоди, можат значително да влијаат врз вашите плодови и посеви. За жал сето тоа, може […]

СН Осигурителен Брокер на традиционалното закројување на виновата лоза во Кавадарци – Oгромен интерес од граѓаните за нашите услуги Прочитај повеќе... »