ризикот постои - Розика Крстеска, дел од тимот на СН Брокер - Кичево

„Добриот план, не би успеал доколку не би го осигурале! Свесноста дека ризикот постои е секогаш дел од него!“ – Розика Крстеска, референт за продажба во СН Осигурителен Брокер, експозитура Кичево

Петочно утро на кафе во падините на планината Бистра. Се наоѓаме во градот кој лежи во Кичевската котлина. Во Кичево, градот со преродбенички дух и посебна авангардност. Уживаме во пријатна атмосфера и убаво друштво на нашата колешка Розика Крстеска – референт за продажба во експозитурата на СН Осигурителен Брокер – Кичево. „Добриот план, не би успеал доколку […]

„Добриот план, не би успеал доколку не би го осигурале! Свесноста дека ризикот постои е секогаш дел од него!“ – Розика Крстеска, референт за продажба во СН Осигурителен Брокер, експозитура Кичево Прочитај повеќе... »