раст

раст

раст

Одлoжувањето на одлуката да се осигурате, значи одложување на можноста за раст и развој!

Изговорите што ги имаме, можат само да ни дадат привремен и лажен спокој. Но, со тоа ги одложуваме потенцијалните можности за раст. Кога го одложуваме утрешниот ден и го преместуваме за некој извесен „футур“, како да чувствуваме некој спокој и мир на душата. Но, истиот значи само дефокусирање. Кога ја избегнуваме обврската и ја одложуваме, […]

Одлoжувањето на одлуката да се осигурате, значи одложување на можноста за раст и развој! Прочитај повеќе... »

Осигурувањето како план за долгорочно профитабилен раст

Осигурувањето како план за долгорочно профитабилен раст

Како суштинска важност за компаниите, индивидуите и економскиот развој на истите во целина, осигурувањето се претставува како моќно средство кое обезбедува план за сигурен финансиски раст. Апро по, истото не нуди само заштита од непредвидливи ризици и финансиска сигурност. Осигурувањето претставува и средство за долгорочен план за профитабилен раст. Како всушност осигурувањето може да допринесе

Осигурувањето како план за долгорочно профитабилен раст Прочитај повеќе... »